torsdag 23 februari 2012

LCHF Fastan fortsätter

Har nu fastat eller för att vara helt ärlig ätit flytande sen i måndags, måste säga att det går riktigt bra! Är inte hungrig eller sugen på sötsaker och jag är verkligen en riktig socker råtta i vanlga fall.

Hade tänkt äta som vanligt på helgerna, men det har gått så bra så jag tror att jag ska fortsätta med sopporna förutom på middagarna fredag och lördag, ikväll blir det en riktig fredags klassiker: Tacco! och imorgon ska vi till min mamma och äta.

Det kan ju vara lite svårt att följa en diet när man ska bort, men min mamma brukar alltid laga LCHF mat till mig (jag är bortskämd, jag vet) så jag tycker att det räcker om jag äter det, vill inte att det ska bli ännu omständigare för henne, det ska ju vara kul när jag kommer!

Hur det gått med vikten då? Är väl för tidigt att säga, min vikt brukar gå lite upp och ner, men som det ser ut har jag minskat 1.5 kg den här veckan, alldeles lagom tycker jag, kul att se resultat på vågen, men jag vill ju gärna behålla mina muskler också!
Fast det känns ju inte så uppmuntrande att man har sju veckor kvar innan man närmar sig målvikt... (om jag lyckas gå ner ett kg i veckan fortsättningsvis)
Mycket soppa och många smoothies blir det... Tur det är så gott! Bara synd om maken och barnen, blir mest enkel mat just nu, känner inte för att laga lyxiga rätter som jag sedan inte äter själv.

Trevlig helg på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar